RSS Feed

Hamiltonnak nem volt kedve bulizni

M. A. - 2017. 07. 13. 13:26:28 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Hamiltonnak nem volt kedve bulizni

Nagyszabású utcai F1 show-t rendeztek szerdán Londonban, melyen valamennyi versenyző tiszteletét tette. Vagyis egy kivétellel: Lewis Hamilton, aki azért nagy bulizós hírében áll, most inkább pihenő időt kért.

Szerda délután minden eddiginél nagyobb F1-es show-t rendeztek Londonban. Látva, az elmúlt években milyen népszerű volt körükben a Brit Nagydíj, a mostani rendezvénynél is garantált volt a siker. Csak egyetlen szépséghibája volt: éppen hazai kedvencük, a háromszoros világbajnok Lewis Hamilton nem jelent meg rajta.

A Mercedes versenyzője Twitter-üzenetben közölte a rossz hírt: „A szerető szurkolóimnak! Már alig várom, hogy találkozzunk Silverstone-ban. Addig távol leszek, két nap szünetet tartok. Isten áldjon benneteket! Szeretettel: Lewis”

Ennél konkrétabb indoklás nem érkezett a londoni esemény kihagyásáról, ám a hírt sok szurkoló rosszul fogadta, és úgy tudni, a szervezők, az F1 vezetősége, de még maga a Mercedes sem örült neki.

Hamiltonnak nem mennek most simán a versenyek, talán csak egy kis pihenőre van szüksége ahhoz, hogy erőt gyűjtsön a fordításhoz, valamint a számára extrán megterhelő hazai versenyhez. Várhatóan, ha ő nyerné a brit futamot, akkor a szurkolók gyorsan megbocsájtanák neki, hogy kihagyta az utca show-t.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ