RSS Feed

Oláh Gergőnek nem tetszik a cigánykirály

bors, blikk - 2017. 07. 13. 9:21:35 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Oláh Gergőnek nem tetszik a cigánykirály

Kifakadt Oláh Gergő a cigánykirály-választás miatt. Szerinte túl sok a giccs, de kevés a hitelesség.Olyasmi történt, ami miatt Oláh Gergőnek lesül a bőr a képéről. A Gyöngyösön tartott cigánykirály-választáson Kanalas Sándor, azaz Pati Gyuszi hófehér öltönyben és vérvörös selyemingben lovaskocsival érkezett az eseményre. A pompa pedig később csak tovább fokozódott: a nagy vacsora után limuzinnal távozott.

„Lehet, hogy azt mondja a cigánykirály, hogy az iskolának és a munkának van jövője, de dühítő a körítés, ahogy ezt teszi. Sajnos nem nagyon hiszek abban, hogy ez a megmozdulás változást idézhetne elő, mert bár koronában és aranyfogsorban nincs hiány, hitelességben sajnos annál inkább” - fakadt ki a zenész a a lapnak.

Gergő a szívén viseli a roma társadalom felemelését, ezért is esik neki rosszul az, hogy a király fényűzésben él, miközben sok romának semmilyen lehetősége nincs a kitörésre. „Úgy gondolom, hogy a legnagyobb segítség a nehéz sorsú romáknak nem az, ha beül közéjük egy állítólagos király, hanem az, ha lehetőséget kapnak arra, hogy valódi céljaik lehessenek" - mondta a Roma Soul megbotránkozott énekese.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ