RSS Feed

Connect, közösségi háló a virtuális valóságban

M. A. - 2017. 07. 13. 9:01:28 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Connect, közösségi háló a virtuális valóságban

Innovatív közösségi háló tesztelése kezdődik. A connect az ön virtuális otthona. Egy független közösségi háló, amelyen keresztül az üzenetküldés mindenfajta módja lehetséges (SMS, e-mail, Facebook-üzenet), és még több érdekesség megtanulható.

A connecttel az e.com startup vállalkozás egy olyan közösségiháló-alkalmazást mutat be, amelyet nemcsak hogy 2D-ben és 3D-ben is átélhetünk, de amely a biztonság és az adatvédelem legmagasabb szintjét is biztosítja a felhasználók számára. Ebben a gyönyörűen berendezett virtuális loftlakásban a felhasználók chatelhetnek, telefonálhatnak, játszhatnak, gondozhatják a virtuális háziállatukat, fényképeket és videókat küldhetnek, továbbá  médiatartalmakat fogyaszthatnak a világ minden részéről.

A nyomtatott média számára nyitva áll a lehetőség, hogy PDF-fájlokként töltsön fel oldalakat, amelyek aztán 3D-s modellekként jelennek meg.  A felhasználók rákereshetnek az egyes cikkekre, szűrhetik az eredményeket, és áttekinthetik a szerte a világról származó összes médiatartalmat. A médiaszolgáltatók gyorsan és mindenfajta nehézség nélkül globálisan kibővíthetik célközönségüket, és ezen túl egy innovatív projekt részeivé is válnak. Az újabb közösségi hálók mind ugyanazzal a hatalmas problémával szembesülnek: a kezdeti ürességgel. Egy közösségi kapcsolatok nélküli közösségi háló pedig csak csekély sikerekre számíthat. A platform kezdeti ürességét a multi-messenger szolgáltatással küszöbölték ki, amely számos különböző üzenetküldő szolgáltatás kommunikációs csatornáit fogja össze.

Az innovatív közösségi hálót már 2017. július 18-ától tesztelhetjük: ekkor kezdődik meg a Kickstarter (közösségi finanszírozás) kampány. Egy 5 dolláros adomány lehetővé teszi a támogatóknak, hogy kipróbálják az első tesztverziót androidos okostelefonon vagy tableten, PC-n vagy Macen, vagy VR-szemüvegen (HTC Vive és Android okostelefon) keresztül, még a termék 2017. októberi megjelenése előtt. 


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ