RSS Feed

FTC - Jön egy brazil?

csakfoci.hu, mix - 2017. 07. 12. 12:55:44 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

FTC - Jön egy brazil?

A tavalyi tragikus igazolások után, az FTC most tutira akar menni, Böle, Priskin és a portugál Rui Pedro után egy brazilt is venne. Marcos Pedroso Törökországban is futballozott. A 23 éves játékos hamarosan tárgyalóasztalhoz ül az FTC-vel. Ahogy a portugál, úgy a brazil sem mutatott eddig sokat, tehát lehet, hogy Doll és Orosz megint mellényúl? Nem tudom, érdemes-e a brazil másodosztályból igazolni.

 A brazil másodosztályú Figueirense 23 éves balhátvédje, Marcos Pedroso a Ferencváros kiszemeltje. A 175 centiméter magas, 1 millió euróra taksált játékossal a Ferencváros már megkezdte a tárgyalásokat a Nemzeti Sport szerint, de alighanem az említett összegnél valószínűleg jóval kevesebbért érkezhet Magyarországra, ha sikerül megállapodni az átigazolásáról. A csakfoci.hu információi szerint a futballista már a héten megérkezik az FTC-hez, hogy szerződése részleteiről egyeztessen a zöld-fehérekkel.

Marcos Pedroso számára nem lenne ismeretlen az európai foci közege, hiszen az elmúlt fél évet  a török élvonalbeli és végül kieső Gaziantepspor csapatában töltötte kölcsönben, 15 mérkőzésen 1 gólt szerezve. Korábban a Guarani és a világhírű Gremio klubjánál is szerepelt – ugyancsak kölcsönben -, de csak kisebb szerepeket kapott.

2014-ben a Santa Catarina-i állami bajnokság legjobb fiatal játékosának választották, de volt a pontvadászat legjobb balbekkje is kétszer (2014, 2015). A futballista olasz útlevéllel is rendelkezik, nem számítana tehát Európai Unión kívüli játékosnak.

Marcos  Pedroso érkezése azért is érdekes lehet, mert balbekk posztján érdekes szituáció alakult ki a Ferencvárosnál. A német sajtóban már “eladott” Janek Sternberg ugyanis végül a jelek szerint marad a magyar rekordbajnoknál, legalábbis a második EL-körre már nevezte őt Thomas Doll.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ