RSS Feed

Padlóra került Verstappen

M. A - 2017. 07. 12. 10:21:19 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Padlóra került Verstappen

A mezőny egyik legjobb párosa lehetne a Red Bull istálló két versenyzője, de jelenleg egyik csapatnál sincs akkora kontraszt a két versenyző között, mint náluk. Bár Max Verstappen és Daniel Ricciardo teljesítmény tekintetében közel azonos szinten állnak, statisztikájuk nagyon is ellentétes. Ráadásul a holland már semmiben sem bízik.

Ricciardo az utóbbi 5 futamból 5 alkalommal állt a dobogón, egyszer nyerni tudott. Verstappen eközben 9 verseny alatt már ötször esett ki. Verstappen sajnos elmondhatja magáról, hogy a mezőny legkevesebb kört teljesítő versenyzője 2017-ben. Az összesen teljesíthető 558 körből ő mindössze 277-ig jutott eddig.

Bár Verstappen spielbergi futamának rajtbaleset vetett véget, a versenyző elmondása szerint ha nem találja el őt a Danyiil Kvjat által meglökött Fernando Alonso, akkor sem lett volna esélye célba érni.

 „Eleve gondom volt a kuplunggal a rajtnál. A bemelegítő körön már éreztem, hogy valami elromlott. Amikor elhagytam a rajtrácsot, az autóm borzalmasan rázkódott” – mondta szomorúan Verstappen, aki azt is elárulta, hogy főnökei bocsánatot kértek tőle a történtekért.

 „Szerintem soha előtte nem láttak még ennyi kiesést. Normál esetben három szezon alatt történik ennyi. Mit mondhatnék erre? Hogy bocs, de ezzel nem megyek semmire? Monaco óta nulla pontot szereztem” – tette hozzá szomorúan az ifjú tehetség.


Fotó: twitter.com
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ