RSS Feed

Cristiano Ronaldo megint apa lesz

M. A. - 2017. 07. 11. 17:06:43 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Cristiano Ronaldo megint apa lesz

Cristiano Ronaldo életében lassan úgy potyognak a gyerekek, mint egy jobb meccsen a gólok. A Real Madrdi portugál sztárjának barátnője most már minden bizonnyal terhes, legalábbis a nyaralási fotóik erről tanúskodnak. Vagyis CR hamarosan négyszeres apuka lesz.

Cristiano Ronaldo szűk társaságban nyaral, az AS pedig képeket is közölt a portugál szabadságáról. A fotókon jól látszik, hogy Georgina Rodríguez, a Real Madrid sztárjának kedvese valóban várandós, így hamarosan ismét bővül a 32 éves klasszis családja.

Érdekesség, hogy Ronaldonak már van egy fia, aki béranyától született. Aztán idén júniusban ikrekkel – egy fiú, egy lány – bővült a család.

Márciusban röppentek fel először olyan pletykák, hogy Cristiano Ronaldo béranyát fogadott, mert úgy érezte, hogy hétéves kisfiának, Cristiano Juniornak kistesóra lenne szüksége. Majd május végén az volt a téma, hogy lehet, hogy barátnője, Georgina Rodriguez is babát vár, ugyanis több fotón is gyanúsan gömbölyödött a pocakja. Ez utóbbi hírt azonban Ronaldo anyja cáfolta, kijelentette, hogy fiának nem lesz gyereke Georginával. Legalábbis még akkor Georgina tényleg nem volt terhes a focista bébijével, de egy másik nő igen.

Az ikerek megszülettek, egy kisfiú és egy kislány, akik a Mateo és Eva neveket kapták. A béranya és donor nevét teljes titokban tartják, és valószínűleg sosem árulják majd el. Ahogy azt sem lehet tudni a mai napig, hogy Cristiano Juniornak ki valójában az anyukája, szóval Ronaldónál ezen már meg sem lepődünk.

Hogy most Ronaldo barátnője valóban terhes még nem erősítették meg, de a fotókon jól látszik a modell gömbölyödő pocakja, és minden bizonnyal arra is fény derül, hogy milyen nemű lesz a portugál focista első saját gyermeke.


Fotó: AS
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ