RSS Feed

Örömautó: Fiat 124 Spider

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2017. 07. 11. 9:47:15 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Örömautó: Fiat 124 Spider

Délies tájakra csábítanak a nyitott modellek. 2017 júliusának egyik kedvenc kabriója lehet a - fél évszázad után felélesztett - Fiat 124-es skalpolt változata. Az új Spider mokány, sportos, olasz autó. Ráadásul megfizethető.

A nagyon szerethető, népszerű Mazda MX5-ös itáliai rokona a nevében a 60-as éveket idéző Fiat 124 Spider. Jó üzleti fogás a 30 ezer €uró alatti kabriók mezőnyében felbukkanó kétajtós kocsi nosztalgikus típusjelzése. Az 1,4 literes, 140 lovas „olaszosított” japán verda formavilága telitalálat. Szenvedély, temperamentum – szellős szabadság négykeréken. Nemtől és korosztálytól függetlenül imádnivaló a friss Spider.

Mennyivel unalmasabb a minap kimúlt VW Golf Cabrio. A még ez előző, hatodik generációs Volkswagen alvázára csavarozott karosszéria nem hódította meg a vevőket. S a fiatalosabb Beetle fedetlen verziója is főleg az USA-ban hódít, míg Európában ritka, mint a női diktátor, avagy a fehér (h)olló. De ne tréfáljuk el a dolgot! Amit a Porschénél, az Audinál, a BMW-nél és a Mercedesnél tudnak a skalpolt kocsik titkáról, az a – van elég más bajuk! - wolfsburgi dizájncenterben ismeretlen recept. Egyelőre!


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ