RSS Feed

A vizes és judo-vb-re is jön a NOB-elnök

M. A. - 2017. 07. 10. 14:49:50 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A vizes és judo-vb-re is jön a NOB-elnök

Két közelgő világbajnokság miatt is Magyarországra látogat Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke. Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke a NOB lausanne-i székházában találkozott a német sportvezetővel.

A NOB elnöke, nem csak az vizes világbajnokságra, hanem a judo vb idején is ellátogat hazánkba.  „Thomas Bach nagyra értékeli sportolóink olimpiai eredményességét, Magyarország nemzetközi olimpiai mozgalomban kivívott kiemelkedő helyét, valamint a magyar olimpiarendezési szándékot” – írta Kulcsár Krisztián, MOB elnök, a hivatalos honlapon.

A közleményből az is kiderült, hogy a NOB és a MOB együttműködéséről is tárgyaltak a vezetők, ezen belül a NOB Olimpiai Szolidaritási Programjában rejlő lehetőségek kihasználásáról és a NOB kiemelt szponzori támogatásainak magyarországi alternatíváját is átbeszélték. Valamint szóba került a budapesti olimpiarendezéssel kapcsolatos jövőbeni lehetőségeket is.

A keddi megbeszélésen részt vett Schmitt Pál NOB-tag, a MOB tiszteletbeli elnöke és Pere Miro, a NOB Olimpiai Szolidaritás Programjának és a nemzeti olimpiai bizottságokkal való kapcsolattartásért felelős vezetője is.


Fotó: mob.hu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ