RSS Feed

A szépség valóban múlandó?

M. A - 2017. 07. 09. 9:10:17 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A szépség valóban múlandó?

Hogy van-e megfelelő válasz, hogy mi a szépség? Talán nincs. Hiszen az, hogy kinek mi a szép elég szubjektív. Van, aki rózsaszín hajjal érzi magát szépnek, megint mások nem értik, hogy ezzel a hajszínnel miért megy valaki az utcára. De kell, hogy legyen közös nevező.

Ha a szépség definícióját nézzük, akkor azt olvashatjuk, hogy a „szépség olyan jellemzője a személyeknek, tárgyaknak vagy elképzeléseknek, amely miatt a puszta megfigyelés során örömöt tapasztalhatunk.” Persze az, hogy számunkra mi okoz örömöt saját magunkkal, illetve embertársainkkal szemben megint egy érdekes kérdés.

Ha önmagunktól nem tudnánk kitalálni, hogy mi okoz örömöt és mitől vagyunk szépek, akkor az internet, a TV, a rádió ontja magából a trendeket és az ötleteket. Ha ezeken a híreken felkapaszkodva boldogság járja át szívünket, lelkünket, ám legyen. A kínálat és a minta óriási, már csak a megfelelőt kell magunk számára kiválasztani! A feladat persze így sem könnyű! Ha azonban elégedetlenek vagyunk önmagunkkal és szépségükkel, akkor mindenképp ki kell találni valamit, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Számos híresség él itthon és külföldön is a szépészeti beavatkozások lehetőségével, ezzel irányt mutatva a legújabb szépség trendeknek és kezeléseknek. A Kaliforniai álom című film főszereplőjének édesanyja például már Magyarországon is kipróbált arcfiatalító kezeléseket, Dr. Parrák Zita orvos-esztétikai specialista, a New Beauty Anti-aging és Orvos-Esztétikai Központ vezetőjének segítségével.

A titokzatos hölgyről elnevezett DONNA kezelés, - amely két eljárást ötvöz (HIFU és bioszálas arckontúr) - persze ezt követően nagy siker lett az ötven év fölötti nők körében. „Mindkét műtét nélküli eljárás tökéletes a megereszkedett bőr helyreállítására, egyszerű és igen kevés fájdalommal jár, ráadásul rendkívül idő hatékony beavatkozás a rohanó hétköznapokban. Ez mindenképp egy különleges szépészeti módszer az 50 év feletti korosztály számára” – mondja a szakember.


Fotó: purecom
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ