RSS Feed

Vettel Michael Jackson akart lenni

M. A. - 2017. 07. 08. 12:52:01 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Vettel Michael Jackson akart lenni

Az egyik olasz sportlap interjút készített Sebastian Vettellel, aki elárulta, hogy gyerekkorában énekesnek készült. De fény derült arra is, hogy miért rajongott Michael Schumacherért, és, hogy mit szeret legjobban az olasz konyhában.

A La Gazzetta dello Sportnak Sebastian Vettellel elmesélte, hogy gyerekkorát végig kísérték a Michaelek, előbb az énekes… „Nem viccelek! Gyerekként tényleg szép hangom volt. De aztán jött a pubertás, és elszállt az esélyem arra, hogy énekes legyek. Ezért aztán mindent a versenyzésnek szenteltem.”

Majd a versenyző… „Michael hatalmas inspirációt jelentett számomra, de nem célom, hogy utolérjem őt a pole-ok, győzelmek és bajnoki címek terén. Ennek ellenére a legfőbb célom persze az, hogy bajnok legyek a Ferrarival. Már négyszer voltam világbajnok, szerencsés vagyok. De szeretném újra megcsinálni.”

A Ferrarival amúgy is szoros a kapcsolata még Enzo Ferrari házában is aludt. „Emlékszem, amikor Enzo Ferrari házában aludtam az első tesztnapom előtt Fioranóban. Számomra az egészen különleges volt. Bizonyos szempontból az ő vendége voltam, pedig már nincs is közöttünk. Ez a ház a fioranói tesztpályán szimbolikus jelentéssel bír. Egyedülálló, és egy kicsit olyan, mint a Disneyland a gyerekek számára” – mesélte Vettel, aki azt is elárulta, hogy imádja az olaszok ételek iránti szenvedélyét, a kultúrájukat és a családias hangulatot.


Fotó: twitter.com
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ