RSS Feed

Bombaforma sem elég a válogatottsághoz

M. A. - 2017. 07. 08. 17:37:32 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Bombaforma sem elég a válogatottsághoz

Nemanja Nikolics bombaformában van az MLS-ben, a napokban az év újoncának választották, és vezeti a góllövőlistát, a magyar válogatottban viszont 2016 októbere óta nem lépett pályára. A jó forma talán nem minden?

Filipovics Vladan, FIFA-licences menedzser, az F-Group ügynökség tulajdonosa a Sport TV Mai helyzet című műsorában elmondta, luxus, hogy nincs a játékosnak helye a válogatottban, a kapitány pedig még nem nézte meg élőben Amerikában a csatárt. A magyar válogatottban azonban 2016 októberében szerepelt utoljára a focista.

 „Luxus, hogy egy magyar válogatottban nincs helye, és nem kezdőként játszik” - fogalmazott Filipovics a Sport TV Mai helyzet című műsorában, és cáfolta, hogy mostanában azért nem játszik a csatár a válogatottban, mert konfliktus lenne közötte és a kapitány között.  - Én nem tudok róla, hogy lenne bármilyen konfliktus. Inkább azzal magyarázza a szövetségi kapitány, hogy úgy látja, Nikónak nincs helye a csapatban. Szerintem neki kell magyarázni, hogy miért nem játszik Nikolics vagy Futács Márkó. Van két játékos, aki vezeti a góllövőlistát, az egyik Amerikában, a másik Horvátországban, és egyik sincs a keretben. De hozzáteszem, a szövetségi kapitány felelőssége minden, de ez nemzeti válogatott, ott a legjobb formában játszó játékosnak játszani kell, és Nikolics már évek óta ezt mutatja.

Filipovics úgy véli, Nemanja Nikolicsnak rosszul esik ez a helyzet:„Egy játékos, aki a saját klubjában mindent megtesz, és nem megbántva a Magyarországon játszó játékosokat, mert tőlük is kell a jó teljesítmény minden meccsen, de tudjuk, hogy az amerikai, a horvát és sok bajnokság sajnos nagyobb szinten van, mint a magyar” – tette hozzá a menedzser.

 

 


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ