RSS Feed

Hódít a retró az otthoni mozizásban

M. A. - 2017. 07. 09. 12:09:53 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Hódít a retró az otthoni mozizásban

A cseh Bontonfilm együttműködésbe kezdett a StudioCanal céggel, ami azt jelenti, hogy hamarosan érkeznek a 80-as és 90-es évek kultfilmjei, valamint 2000 után készült filmcsemegék is, ráadásul végre Blu-ray formátumban.

A mai kor kívánalmainak megfelelően a filmek feljavított kép- és hangminőségben jelennek majd meg. Az első hullámban a polcokra kerülhetnek a korszak két meghatározó akciósztárja, Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger ikonikus filmjei. Sly olyan tesztoszteron bombákat dob le, mint a Lock Up – A bosszú börtönében, a Rambo (trilógia formájában és a részek külön-külön is: Rambo – Első vér, Rambo II., Rambo III.) vagy a Cliffhanger – Függő játszma. Muszkli riválisa, Schwarzi közönségkedvenc mozijai közül érkezik a Terminátor 2., a Piszkos alku, a Vörös zsaru és a Total Recall – Az emlékmás.

Nem csak ők biztosítják majd a 80-as, 90-es évek hamisítatlan adrenalinlöketét: Jean-Claude Van Damme és Dolph Lundgren (Tökéletes katona), valamint Kurt Russell (Menekülés New Yorkból) is beszáll a buliba. A borzongásról John Carpenter vérfagyasztó A köd című filmje és Paul Verhoeven erotikus thrillere, a Sharon Stone és Michael Douglas nevével fémjelzett Elemi ösztön gondoskodik.

2000 utánról megjelenik a torokszorító, tengeralattjárón játszódó háborús mozi, az U-571, és Nicole Kidman lúdbőröztető alakítását is újra átélhetjük a Más világ című misztikus filmmel. Könnyedebb alkotások is érkeznek: Penelope Cruz és Nicholas Cage festői tájakon esik szerelembe a Corelli kapitány mandolinjában, Rowan Atkinson pedig mint Johnny English – a világ legcsapnivalóbb ügynöke – mókázik.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ