RSS Feed

Kézilabda SEHA Liga: nem indul a Veszprém

mti - 2017. 07. 08. 8:00:17 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Kézilabda SEHA Liga: nem indul a Veszprém

Nem indul a SEHA Ligában a következő idényében a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata. A klub a honlapjára feltett közleményben azzal indokolta a távolmaradást a regionális nemzetközi sorozattól, hogy az együttes az elmúlt időszakban túl nagy terhelésnek volt kitéve.

Emlékeztettek rá, hogy legutóbb a SEHA Liga mellett a hazai bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is szerepelt a Veszprém, így a csapat 70 tétmérkőzést játszott.
    "Az elmúlt hetekben, hosszas egyeztetéseket követően a klub vezetősége és az új szakmai stáb arra a döntésre jutott, hogy a 2017/2018-as szezonban nem szeretné ismét kitenni az együttest ennek a rendkívül nagy terhelésnek, ezért a Telekom Veszprém nem indul el a SEHA Ligában" - olvasható az oldalon.
    A Veszprém a 2014/2015-ös szezonban csatlakozott a SEHA Ligához, melyben kétszer a legjobbnak bizonyult, majd idén második lett. A bajnokságban győzött a csapat, a BL-ben pedig harmadikként zárt a 2016/2017-es idényben.
    A klub jelzi, hogy továbbra is fenntartja a kapcsolatot a SEHA Ligával és egyáltalán nem zárja ki egy jövőbeli visszatérés esélyét.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ