RSS Feed

Elfogták a "csokis" bankrablót

mti - 2017. 07. 05. 17:00:01 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Elfogták a

Másfél év keresés után elfogták az ukrán hatóságok Kijevben azt a bankrablót, aki arról vált ismertté, hogy a bűntett elkövetése után mindig csokoládét hagyott hátra a pénztárosoknak - közölte Andrij Kriscsenko kijevi rendőrfőnök.

A tisztségviselő szavai szerint a bankrabló egy 1967-es születésű férfi. A nyolcvanas évek elején volt büntetve, utána különböző munkahelyeken dolgozott Ukrajnában és külföldön, egy ideig a reklámszakmában is tevékenykedett, de később kiszállt az üzleti életből. 
    A rendőrség feltételezi, hogy több mint 30 bűntettet követett el az elmúlt tíz évben. Ezek közül jelen pillanatban 14 rendbeli rablást tudnak rábizonyítani. 
    A férfi nemcsak a fővárosban, de más településeken is rabolt ki pénzintézeteket. Olyan bankfiókokat választott ki, ahol nem volt vagyonőr. A rablás előtt megfigyelést végzett, az elkövetés idején az arcát eltakarta. 
    Vallomásában a férfi azzal magyarázta tettét a rendőröknek, hogy ő valójában "kisajátítást hajtott végre, és rabolt pénzt vett el". Azt állította, hogy zsákmányának egy részét jótékonysági célokra fordította, a többit otthonának felújítására. 
    Őrizetbe vételekor egy átalakított pisztolyt találtak nála a rendőrök.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ