RSS Feed

Lakatos Márk stílusterapeuta a divattrendekről

D.SZ. - 2017. 07. 05. 13:00:19 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Lakatos Márk stílusterapeuta a divattrendekről

Lakatos Márk volt, aki a három népszerű hazai divatmárkán keresztül nyújtott betekintést a 2017-es trendekbe, szín- és alkattípusokba. Stílusterápia előadásán a résztvevők a hétköznapi és üzleti öltözködéshez is kaptak tanácsot.

Lengyelország után itthon is nagyszabású divatbemutatót rendeztek a Mercure Budapest City Centerben, ahol a NUBU, Elysian és Nora Sarman bemutatták legfrissebb kollekciójukat. Az est házigazdája a magyar stylist Lakatos Márk volt, aki a három népszerű hazai divatmárkán keresztül nyújtott betekintést a 2017-es trendekbe, szín- és alkattípusokba. Stílusterápia előadásán a résztvevők a hétköznapi és üzleti öltözködéshez is kaptak tanácsot.

 “Az öltözködésnek egy nagy feladata, célja van: ha egy ruhadarabot felveszünk, akkor mindenképpen jobban érezzük magunkat, mintha nem vennénk fel. Ezt a ruhát kell megtalálnunk, ezt a színt, formát, szabásvonalat, trükköt, furfangot kell egy ruhában keresnünk, amiben mindenképpen magabiztosabbnak, csinosabbnak és jobbnak érezzük magunkat.” mondta Lakatos Márk a rendezvényen.

 

 
.Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ