RSS Feed

Kézikönyv a hasznos és értelmes élethez

M. A. - 2017. 06. 17. 17:00:30 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Kézikönyv a hasznos és értelmes élethez

Dan Millman legújabb könyve, A titkos iskola: A békés harcos visszatér végre magyarul is olvasható. A szerző valódi spirituális küldetésre invitálja olvasóit. Millman világszerte számos előadást tart, munkái a mai napig 29 nyelven jelentek meg.

A könyv Dan korábbi, bestsellere, A békés harcos útja nyomdokain halad: a helyszín Honolulu és a Mojave-sivatag, a nyüzsgő város és az erdő csendje között váltakozik, a cél azonban mindvégig változatlan: a misztérium felfejtése. Ezen a kontinenseken átívelő utazáson Dan eddig homályban maradt tanításokat fed fel az életről, és tár az olvasó szeme elé. Könyvét olvasva eligazítást nyerünk azzal kapcsolatban, hogyan találhatjuk meg utunkat az ihletett életbe az örök jelenben. Az út során az olvasó rendkívüli jellemű emberekkel találkozik majd, és megérinti a halandóság, miközben felfedezi az igazság, az én és a halál természetét; és végül egy olyan titok is feltárul előtte, amely nem kevésbé ősi, mint világunk gyökerei.

Dan Millman tornász világbajnok, edző, harcművészet-oktató, főiskolai tanár, valamint számos sikeres „önsegítő” könyv szerzője – és nem mellesleg az eddigiekben több millió ember életét változtatta meg szerte a világon. Dan az 1964-es világbajnokságon aranyat nyert trambulinugrásban, amelyet még ugyanebben az évben három amerikai bajnoki cím követett; egy motorbaleset azonban félbetörte ígéretes tornászkarrierjét. A tragédiát követően a világot járva számos jóga-, és harcművészeti irányzatot sajátított el, majd hazatérvén, 1980-ban megírta első könyvét, A békés harcos útját, amely szerte a világon hatalmas sikert aratott. 2006-ban azonos címmel filmváltozat is készült belőle.

A magyar olvasók körében is igen nagy népszerűségnek örvendenek Dan eddig magyarul megjelent könyvei (A békés harcos útja – Az önismeret és a megvilágosodás felé; Élj célTudatosan! – Egyenes válaszok az élet nehéz kérdéseire; Erre születtél stb.). Dan úgy tartja: érdemes „értelmet és irányt találni a változó világban”, és töretlenül folytatja a „békés harcos” küldetését. Arra a benső, önismereti „kvantumugrásra” készíti fel olvasóit, amelyen mindenkinek át kell esnie, ha teljes és boldog életet szeretne élni.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ