RSS Feed

Miért gyűjt a Kétfarkú a CÖF-nek?

Dalia László - 2017. 06. 18. 8:00:02 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Miért gyűjt a Kétfarkú a CÖF-nek?

A Kétfarkú Kutyapárt külföldön gyűjt 7.2 milliót a CÖF-nek, s majd elküldi nekik, így ők is kénytelenek lesznek feltüntetni, hogy "külföldről támogatott civil szervezet". Nagy ötlet, s az új idők efféle találékonyságot követelnek meg az ifjú mozgalmároktól, ha ki akarnak törni a Nemzeti Együttműködés Rendszeréből, ahol még plakátot sem lehet bármikor kiragasztani.

Persze, a CÖF sem hülye, majd nem veszi át a postástól a pénzt. Különben is minek nekik 7 millió 200 ezer froncsi, amikor csak az MVM-től 508 milliót kapnak. Kenje a hajára a Kétfarkú. És ez különben is olyan civil szervezet, ahol a vezetőknek jól fizető, rendesen megtámogatott állásuk van. Hiába, na, ők az igazi civilek. Nem is a szegények, menekültek, cigányok jogait védik, hanem pártunkat és kormányunkat, amely oly védtelen ebben a Soros világban, hogy hetente üzen hadat Brüsszelnek, Schulznak, Junckernek, Merkelnek és hamarosan Macron is magán érezheti majd Orbánék kegyetlen haragját, ha sokat Putyinozik, Orbánozik. 

Civilnek lenni dicsőség, s hiába cikizik, a CÖF legalább olyan független, mint hajdan a Hazafias Népfront volt. Igaz, Pozsgay megpróbált progresszív lenni, már amennyire a szovjet fegyverek árnyékában ez lehetséges volt. A szovjetek elmentek, visszajönnek az oroszok. Még mindig jobb Moszkva, mint Brüsszel, őket legalább ismerjük, sőt az idősebbek még oroszul is gagyognak. A CÖF gazdálkodása is sokkal átláthatóbb, ők nem Sorostól kapják a pénzt, hanem tiszta, hazai forrásból.A szándékaik is tiszták, bár egyszer azért feljelenthetnék a magyar kormányt Strasbourgban, ez még jól jönne később az életrajzukban.

Sok mindent lehet mondani az Orbán kormányra, de hogy ne lenne tudatos, szisztematikusan felépített rendszere és taktikája, azt nem lehet állítani. Itt tégla épül téglára, aki nem áll be a kalákába, azt kiszorítják, bármilyen érdemeket is szerzett a múltban, bármelyik ágyat is foglalta el a kollégiumban.Ez Orbán rendje, itt második út sincs, nemhogy harmadik. És sokkal inkább piaci alapon működik, mint a Kádár rendszer, ott ugyanis nem minden káder volt megfizetve, sőt minél magasabb polcon volt valaki, annál inkább adnia kellett a látszatra is, hogy ugyanolyan puritán módon él, mint a rendszer atyja. Tombol a disznófejű nagyúr, s az vesse az első követ az MVM-re, aki nem adna, ha felkérnék egy szerény adományra. 

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ