RSS Feed

Győztes típusok

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2017. 06. 13. 17:01:40 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Győztes típusok

Összesen hét kategóriában osztották ki a legnépesebb közép-európai metropoliszban az év legjobb autójának ítélt "Arany kormány" díjakat. Míg a Mercedes-Benz semmilyen elismerést sem söpört be Berlinben, addig az Audi a kompakt SUV-k és a sportkocsik mezőnyében is diadalt aratott.

Ingolstadttól Győrig büszkélkedhetnek a munkások, mérnökök, dizájnerek és marketingesek, hogy a Berlinben immáron 41. alkalommal odaítélt „Goldenes Lenkrad” szobrocskából kettőt is hazavihettek az Audisok De haladjunk sorjában! A kis és kompakt modellek mezőnyében a Renault Mégane lett a győztes. A francia típus „Arany kormány” díja azért is figyelemre méltó, mert a rivális VW Golf, Opel Astra kategóriájában bizonyult 2016 legjobb autójának. A divatos SUV modellek közül a kicsik táborában a csinos Audi Q2 lett a sztár, míg a méretesebb verdák sorában a környezetbarát Tesla Model X kapta a rangos német sajtóelismerést.

A felsőbb kategóriában sem termett babér tavaly a Mercedesnek, mert a zsűrit a Jaguar XF nyűgözte le. S melyik a legszerethetőbb sportkocsi? A szakemberek az Audi A5 Coupéra adták le a legtöbb voksot. Szintén nyerő típus a teljesen más stílusú, tömzsi, négyajtós BMW i3 – ez a modell az alternatív erőforrással (áram) guruló kocsik mezőnyében sikeres. Az Alfa Romeo Giulia pedig a legszebb autó „Arany kormány” díjában részesült a Spreenél. Így júniusban már szerte Európában az utakon is találkozhatunk a nyerő típusokkal!

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ