RSS Feed

Celebvilág Magyarországon

Dalia László - 2017. 06. 14. 8:00:49 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Celebvilág Magyarországon

Weisz Fanni a színpadról üzent az anyjának, miután hónapok óta nem tartják a kapcsolatot, párja miatt. A siket szépségkirálynő, ahogy az egyik lap nevezi immár évek óta celebkedik, sok műsorba hívják, de eddig nem osztotta meg a családi zűrjeit. Most viszont írt egy darabot és a színpadról üzent az édesanyjának, aki viszont nem kapott jegyet, így bulvárlapokból tudta meg, hogy érdemes megnézni lánya darabját.

Most már mindenki tudja, hogy Weisz Fanni karácsonykor sem volt otthon, s családja a megromlott kapcsolatot a vőlegényre, Péterre fogja. Az édesanyja őt okolja, amiért Fanni elfordult tőlük, és már a kapcsolatot sem tartják egymással. Fanni másként gondolja, önálló nőnek érzi magát, aki nem szorul  segítségre, hiszen nem beteg, csak siket. Az anyja viszont ezt nem akarta elfogadni, legalább is a darabból ez derül ki

“Anya! Én mindent neked köszönhetek, (...) de volt egy pillanat az életemben, amikor döntenem kellett. Arról, hogy megmaradok-e egy »betegnek«, aki mindig, mindenben támogatásra szorul, vagy megpróbálok normális fiatal nőként önálló életet élni. Igen, azzal, akit szeretek. És én döntöttem, anya (...)." 

Szép ez az üzenet, de talán még szebb lenne, ha családon belül beszélik meg, de úgy látszik, könnyebb volt a a színpadról üzenni. Egy celebnek persze már csak ilyen az élete, minden a bulvárvilágban játszódik, így lassan már ő sem tudja, hogy mi a Való világ és mi történik a színpad kedvéért.Fanni ugyanis mindennap benne van a bulvárban valami hírrel, ezzel a családi dráma hírrel párhuzamosan, egy fürdőruhás képpel szerepel, s az a kommentár, hogy így a reggelek is kellemesebbek. Valóban szép lány Fanni, s láttuk már mindenféle szerepben, jeltolmácsként épp úgy, mint életvezetési tanácsokat adni.Persze, tudom, mindig a saját ügyünkben a legnehezebb tanácsokat adni. 

Mellesleg Anyuka sem marad el a lányától celebségben, ugyanis közölte  a sajtóval hogy “Sajnos az utóbbi időben rengeteget voltam külföl­dön, sokat utaztam, így lemaradtam a jegyvásárlásról, és online sem jártam sikerrel” – mondta el Ágnes, de azért mindenképp szeretné majd lányát megnézni a színpadon. Ennek igazán örülünk, s hátha a függöny mögött, egy kis öltözőben majd sikerül végre leülniük beszélni is, s biztos megtudjuk másnap, mire jutottak - ki a rossz fiú...

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ