RSS Feed

Amikor jól jön a zsír

M. A. - 2017. 06. 11. 13:00:59 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Amikor jól jön a zsír

Az arc megfiatalítására már számos módszer elérhető, de mindig van új és újabb lehetőség azok számára, akik előnyben részesítik a különféle szépészeti beavatkozásokat. Bármilyen hihetetlen, vagy furcsa már fiatal korban megkezdődik a bőr öregedése. Természetesen késleltetni tudjuk a folyamatot minden napi életvitelünkkel, de amikor már az sem segít, akkor érdemes körül nézni a szépészeti piacon.

A bőröregedést kiváltó tényezők két nagy csoportra oszthatók. Belsődleges öregedésre, melyért az öröklött gének a felelősek és a külsődleges öregedésre, melyekért a környezeti tényezők felelnek. Akarva vagy akaratlanul az arcunkon ott az életünk! Legyen szó táplálkozásról, káros szenvedélyekről (cigaretta, alkohol, drogok), napsugárzásról (beleértve a szolárium használatát is), stresszről, fáradtságról, vitamin hiányról ...stb. Ezek mind-mind megmutatkoznak arcunkon, sőt egész testünkön.

Ha a szem a lélek tükre, akkor az arcunk életünk tükre. Rendkívül beszédes és sokszor különleges dolgokat árul el rólunk, akkor is ha nem szeretnénk. Nem is kell öregnek lenni ahhoz, hogy arcbőrünk változzon és megereszkedjen. Az arc fiatalos és harmonikus megjelenéséért a zsírszövet mennyisége és eloszlása a felelős és rendkívül meghatározó.

Kíméletes életmóddal és különböző hidratáló krémekkel késleltethető az arc megereszkedése, de teljesen elkerülni nem tudjuk! Viszont vissza állítani az eredeti vagy ahhoz nagyon közeli állapotot, igen! Számos beavatkozás mellett manapság igen népszerű és egyre elterjedtebb a saját zsíros arcfeltöltés. Ez egy olyan orvos-esztétikai eljárás amely során a test saját zsírsejtjeit fecskendezik vissza azokra a területekre ahol a bőr megereszkedett. A beavatkozáshoz mindössze 15-50 ml zsírmennyiség szükséges, így ez esetben nem egy komoly sebészeti zsírleszívást kell elképzelni. Egy biztos, ennél a kezelésnél jól jön ha van egy kis zsír tartalékunk!

Itt nincs semmilyen mesterséges anyag, vagy adalék, ezért - bár beavatkoznak a bőröregedési folyamatba – természetesebb az eljárás. Dr. Parrák Zita orvos-esztétikai specialista, a New Beauty Anti-aging és Orvos-Esztétikai Központ vezetőjének tapasztalatai szerint ez az arcfeltöltés kisimultabbá, teltebbé teszi az arcot, kézfejet, a dekoltázst vagy akár a melleket, ráadásul  allergiás reakcióktól mentes.

 


Fotó: purecom
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ