RSS Feed

Az első hatcsillagos szálloda Felcsúton épül?

hvg.hu, bors, mix - 2017. 05. 19. 12:37:46 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Az első hatcsillagos szálloda Felcsúton épül?

Magyarország első hatcsillagos szállodájának tervét is elrejtették abba a fejlesztési programba, amely az Etyek–Felcsút–Bicske határolta térséget virágoztatná fel - jelentette a Bors. A kormány 2015 decemberében nyújtotta az első támogatást, 2,3 milliárd forintot a Pannónia Szíve Programhoz, amelynek célja, hogy a Vértes, a Velencei-tó és Bicske által határolt terület turizmusát fejlesszék.


Ebben a térségben található Orbán Viktor miniszterelnök szülőfaluja, Felcsút, valamint a borászatairól is híres Etyek, ami a fejlesztés első ütemében a legtöbb támogatást kapja, és amit még külön miniszterelnöki biztos is felügyel.

A program keretében, részben európai uniós támogatásból hosszabbították volna meg a felcsúti kisvasutat Etyekig, de erről egyelőre letett a kormány.

A Pannónia Szíve Program azonban továbbra is tele van nagyívű tervekkel.

A legnagyobb dobást azonban Etyek és térsége kapná: a program külföldi turisták özönét vizionálva három háromcsillagos, három négycsillagos, és Magyarországon elsőként egy hatcsillagos szálloda felépítését szorgalmazza.

Ilyen minősítést csak olyan hotel kaphat, ahol például az alkalmazottak száma nem lehet kevesebb, mint a vendégeké, illetve nyilvános helyeken, például étkezés közben is adott az egyéni elkülönülés lehetősége.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ