RSS Feed

Újabb Verstappen érkezik a Red Bullhoz

M. A. - 2017. 05. 19. 17:54:29 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Újabb Verstappen érkezik a Red Bullhoz

Egy Verstappen, nem Verstappen - véli a Red Bull csapata, aki Max édesapját, a korábbi szintén Forma-1-es pilótát, Jos Verstappent is a csapathoz csábította. Az idősebbik Verstappen Helmut Markónak segít a tehetségek felkutatásában, és ez igazán testhez álló feladat neki.

Jos Verstappen a márka utánpótlásprogramjáért felelős tanácsadójának, Helmut Markónak lesz a jobb keze, feladata pedig, hogy újabb nagy reményű fiatal versenyzőket csábítson az osztrákokhoz.

Ezen a téren Marko eddig többnyire magára hagyatkozhatott. „Jos mindig is otthon mozgott a gokartozás világában, és a munkája, amit Maxnál végzett, a sikeresség jele. Megkérdeztük, lenne-e kedve és ideje arra, hogy különböző versenyeket látogasson meg a kedvünkért” – mondta Helmut Marko.

Az idősebbik Verstappen gokartos pályafutásától egészen az F1-es debütálásáig egyengette fia útját us, tanácsaival még a Toro Rossónál is folyamatosan ellátta őt. Ám miután egy éve a Spanyol Nagydíj előtt Marko előléptette Maxot a nagy csapathoz, tudatosan hátrébb lépett, s egy idő után már a versenyhelyszínekre sem kísérte el fiát.

Mostani kinevezésének időzítését érdekessé teszi, hogy a közelmúltban híre ment, Max nagyapja, Frans Verstappen megpróbál éket verni a Red Bull versenyzője és apja közé. Még Helmut Markóval is találkozott ez ügyben, arra figyelmeztetve az osztrákot, hogy Jos tönkre is teheti Max pályafutását, azért reméljük nem így lesz…


Fotó: xpbimages.com
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ