RSS Feed

Az utolsó világkupára indultak a tornászok

M. A. - 2017. 05. 19. 8:24:31 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Az utolsó világkupára indultak a tornászok

A tavaszi szezon utolsó világversenyére utazott a magyar felnőtt tornászválogatott, méghozzá az eszéki Világkupára. A férfiak versenyében Kállai Zoltán, Babos Ádám, Boncsér Krisztián, Schweigert Dávid, Vecsernyés Dávid és Bilics Bence, míg a női csapatban Kovács Zsófia, Dévai Boglárka és Böczögő Dorina képviseli Magyarországot.

Draskóczy Imre női szövetségi kapitány tájékoztatása szerint a megmérettetésen az olimpikon, Eb- ezüstérmes Kovács Zsófia felemáskorláton és gerendán, az Eb-bronzérmes Dévai Boglárka ugráson, talajon és gerendán, és a többszörös olimpikon Böczögő Dorina pedig talajon indul a horvátországi viadalon.

A férfiaknál lólengésben a GP-győztes Kállai Zoltán indul az olimpiai, világ és Európa-bajnok Berki Krisztián helyett – árulta el Sóvágó Lajos szövetségi kapitánytól.

Továbbá Babos Ádámnak sikerült felépülnie betegségéből, így két szeren, korláton és gyűrűn versenyzik, Boncsér Krisztián talajon és nyújtón, Schweigert Dávid gyűrűn, Vecsernyés Dávid korláton és nyújtón, Bilics Bence pedig talajon mutatkozik be biztosan, az hogy ugráson is képviseli-e hazánkat, majd csak a verseny helyszínén dől el.

A selejtezőket május 18-án, csütörtökön és május 19-én, pénteken tartják, míg a szerenkénti finálékra május 20-án, szombaton és május 21-én, vasárnap kerül sor.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ