RSS Feed

Életre szóló élményre képes a Forma-1

M. A. - 2017. 05. 18. 17:31:14 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

 Életre szóló élményre képes a Forma-1

Valami tényleg megváltozott a Forma-1 körül. Kezd emberközeli lenni, nem csak a közösségi médiának köszönhetően, hanem a vezetőség is rájött, hogy szívvel kell ezt a sportot irányítani. A barcelonai futam után bejárta a világsajtót a Ferrari-rajongó kisfiú és Kimi Räikkönen találkozásának képe.

Kimi Räikkönen versenye már az első kanyarban véget ért a hétvégi Spanyol Nagydíjon, és tőle szomorúbb talán csak az a hatéves fiú volt, akinek keserves sírását élő adásba vágták be a rendezők. A képeket a Ferrari is szívszorítónak találta, így a csapat engedélyt kért a FOM-tól, és a tribünről a paddockba invitálta a fiatal Ferrari-szurkolót és szüleit. Ott magával a nagy kedvenccel, Räikkönennel is találkozhatott, akitől többek között egy aláírt sapkát is kapott, és onnantól kezdve már csak a mosoly látszódott a gyerek arcán.


A hatéves Thomas egy csapásra sztár lett. A francia kissrác most látott először F1-es versenyt élőben, és szüleivel igazi fanatikusa a vörösöknek. A család cicáját például Schuminak hívják…


A kisfiút láthatóan feldobta a váratlan élménykavalkád. Magához húzta a mikrofont, s világgá kürtölte, hogy „Kimi zseniális és klassz”, akinek még puszit is adhatott. Egyébként 2-3 éve rajong a finn világbajnokért, és ez egy hatéves esetében igen nagy szám.


A helyszínen készült fotók tanúsága szerint később aztán nemcsak a Ferrari motorhome-jába látogatott el, többek közt a szintén francia Renault-nál is örömmel fogadták, és az biztos, hogy ő már soha többet nem fog kiszeretni a száguldó cirkusz világából.


Fotó: twitter.com
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ