RSS Feed

Scorsese producerkedik

mti - 2017. 05. 19. 8:30:28 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Scorsese  producerkedik

Martin Scorsese executive producerként dolgozik Josh és Benny Safdie Uncut Gems című filmjén - értesült a Variety.com. A filmet, amelynek forgatókönyvéről egyelőre semmit nem árultak el, az RT Features mellett Scorsese és Emma Tillinger Sikelia Productions cége finanszírozza.

    "Nagyon örülök neki, hogy az RT-vel működhetünk együtt a filmesek új generációjának támogatásában. A Safdie fivérek izgalmas, új nézőpontot hoznak, továbbá rengeteg vitalitás van az elbeszélésmódjukban" - mondta az Oscar-díjas rendező.
    Rodrigo Tixeira, az RT Features részéről nagyszerűnek minősítette a forgatókönyvet, és ugyancsak kiemelte a fiatal forgatókönyvíró-rendezők tehetségét. Mint hozzátette: ha az ember megnézi korábbi munkáikat, nyilvánvaló, hogy egészen páratlan filmesekről van szó.
    A Safdie testvérek nemcsak rendezik, de Ronald Bronstein mellett társíróként is jegyzik a produkciót. A rendezőpáros Good Time című krimijét Jennifer Jason Leigh és Robert Pattinson főszereplésével augusztusban mutatják be Észak-Amerikában. A fivérek 2005 óta készítenek rövid- és dokumentumfilmeket.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ