RSS Feed

Tom Holland a sci-fi dráma nagykövete

mti - 2017. 05. 16. 16:17:00 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Tom Holland a sci-fi dráma nagykövete

Daisy Ridley és Tom Holland (képünkön) a szerdán kezdődő cannes-i filmfesztivál filmvásárán népszerűsíti a Patrick Ness Chaos Walking-trilógiájából készülő sci-fi drámát.

A Variety értesülése szerint a filmet Doug Liman (A Bourne-rejtély) rendezi. A forgatókönyvet Patrick Ness, John Lee Hancock és Charlie Kaufman írta. Ness, akinek trilógiája a Vivandra kiadó gondozásában magyarul is megjelent, a napokban egy Twitter-bejegyzésében erősítette meg, hogy a film forgatása még nyáron elkezdődik.
    A produkció főszerepeit Daisy Ridley (Star Wars: Az ébredő Erő) és Tom Holland (Pókember - Hazatérés) alakítja. Patrick Ness díjnyertes trilógiája a jövőben játszódik, amikor az emberek a lakhatatlanná váló Földről más bolygókra, az Új Világba menekülnek. Itt él 13 éves koráig, férfivá válásáig Todd Hewitt, akit születésétől fogva két felnőtt férfi nevelt fel Prentissvárosban, ahol a nők meghaltak, és mindenki hallja a többiek gondolatait, állandó Zaj veszi körbe az embereket. Egy nap Todd a mocsárban egy űrhajóval lezuhant lányt (Ridley) talál, szülei, egy új, telepeseket szállító nagy űrhajó felderítői, meghaltak. Todd rádöbben, hogy hazudtak neki, a két fiatalnak menekülnie kell.
    A cannes-i filmvásáron a Lionsgate stúdió Ridley és Holland közreműködésével népszerűsíti a produkciót a forgalmazók körében.
    A Patrick Ness Szólít a szörny című regényéből Juan Antonio Bayona rendezésében készült filmet, amely kilenc Goya-díjat nyert, márciusban mutatták be a magyar mozik.


Fotó: digitalspy.com
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ