RSS Feed

Kegyetlen őszinteséggel a kapcsolatok hazugságairól

M. A. - 2017. 05. 15. 8:24:43 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Kegyetlen őszinteséggel a kapcsolatok hazugságairól

Miért lépnek félre a párkapcsolatban élő férfiak? Meddig képesek elmenni a csalásban lelkiismeret-furdalástól gyötörve, szeretteik rovására? Ezt a témát boncolgatja Gantner Ádám legújabb regénye Az Üvegszív, amely május 23-án jelenik meg.

Mi történik ott legbelül, a női lélekben, ahová csak nagyon kevés férfinak van szabad bejárása? Vajon melyik nő szólna büszkén az eljátszott orgazmusairól, a párkapcsolati fiaskóiról, az idegennel szembeni fellángolásáról, egész életét beárnyékoló testképzavarról? Melyek azok a gondosan rejtegetett magánéleti kudarcok, amiknek felszínre kerülésével, alapjában megrendülhet egy biztonságosnak hitt párkapcsolat?

Ádám legutóbbi regénye megjelenése után - A Szobapincér - nem kapott állást a szállodaiparban és alaposan megváltozott az élete.

„Én maradtam otthon a kislányunkkal, vagyis főállású apa lettem. Ebben az időszakban alaposan átfogalmazódott benne sok minden, anyaságról, apaságról, házasságról. A játszótereken töltött délutánokon jött az ötlet az új regény megírására. Beleláttam az anyukák életébe, de nagyon sok interjút is készítettem játszóházakban, játszótereken, így kirajzolódott számomra az X generáció csalódottsága, kiábrándultsága, és sokak – az internet és a média által – manipulált élete” – mesélte a szerző.

Dóra és Giorgio, az írói képzelet szülötte, mégis ízig-vérig valóságos, a mai negyvenes korosztályhoz tarozó férfi és nő.. Ez a könyv több mint regény: tanítás a hazugságokról, az emberi buktatókról, a házasságokon belüli testi-lelki elfáradásról. Közvetett párkapcsolati tanácsadó ahhoz, hogy jobban értsük, és ezáltal jobban el tudjuk fogadni, és talán bölcsebben is szeretni egymást.

 


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ