RSS Feed

Rg EB: Budapesten a világ szeme

M. A. - 2017. 05. 15. 8:19:24 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Rg EB: Budapesten a világ szeme

Május 19-én, pénteken kezdődik Budapesten, a Papp László Sportarénában a ritmikus gimnasztikázók Európa-bajnoksága. A szervező bizottság felkészült a BOK-csarnok beépítésére, és a versenyzők is már készen állnak, keddtől teljes koncentráció kezdődik.

A BOK-csarnok (volt SYMA) lesz az edzőhelyszín az Európa-bajnokság ideje alatt. Az ottani munkálatok vasárnap kezdődnek el, és közben a szervezők egy része készül a keddre, amikor a delegációk 80 százaléka megérkezik Budapestre.

„Az előkészületekkel már bőven célegyenesbe fordultunk. Vasárnap kezdődik a BOK-csarnok, hétfőn pedig a Papp László Budapest Sportaréna beépítése. Előbbiben nyolc szőnyeg áll majd a versenyzők rendelkezésére” – mondta Kovács Andrea versenyigazgató.

A selejtezőkön és a döntőkön kívül számos programmal és műsorszámmal is várják az érdeklődőket a szervezők. A kontinensbajnokság utolsó napján nagyszabású gálaműsor részeként a közönség élőben hallhatja az Európa-bajnokság himnuszát, melyet Sena és az Irie Maffia tagjai adnak elő.

A 33. ritmikus gimnasztika Európa-bajnokságra a magyar fiatalok is készülnek, világkupa versenyeken hangoltak, de mostmár mindenki Budapestre figyel.

 


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ