RSS Feed

Beckham szigetet vesz Victoriának

M. A. - 2017. 05. 15. 9:19:37 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Beckham szigetet vesz Victoriának

Nem mindennapi ajándékra számíthat Victoria Beckham, ismeretségük 20. évfordulójára. A The Sun információi szerint David Beckham a Karib-térségben készül vásárolni egy kisebb szigetet kedvesének.

A hírek szerint a terület körülbelül 7 millió fontba (két és félmilliárd forint) kerül. A pár 20 éve van együtt, hamarosan pedig már 18 éve, hogy egymás ujjára húzták a gyűrűt. 1999. július 4-én házasodtak össze. Nem kizárt, hogy a korábbi labdarúgó az évforduló alkalmából szeretne kedveskedni feleségének.

Beckham 1997 derekán kezdett randizni Victoria Adamsszel, a Spice Girls akkori nagy sikerű lányformáció egyik oszlopos tagjával. Kapcsolatuk a kezdetektől fogva hatalmas média érdeklődés mellett tartott. A média "Posh és Becks"-nek nevezte a párt. Beckham Victoria kezét 1998. január 24-én kérte meg egy angliai étteremben.

Davidnek és Victoriának három fiú- és egy lánygyermeke van, és bár olykor felcsapnak a hírek egy-egy félrelépésről, a pár úgy tűnik boldogan él, és talán még újabb 20 év is háta lehet nekik a nagy együttlétből.

 


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ