RSS Feed

Ajnácskő-Nagybalog: 20:1

ujszo.com - 2017. 05. 14. 13:00:48 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Ajnácskő-Nagybalog: 20:1

A szokatlan focieredmény a közép-szlovákiai V. Liga D csoportjában született, a húsz gólt hárman szerezték, az ajnácskői játékos, Kovács Róbert egymaga tízszer talált a sereghajtó nagybalogiak hálójába...

Mostani rokonszenves ellenfelünk a félidei 9:0 után sem adta fel, és szinte az utolsó percig küzdött, hajtott” – ecsetelte a történteket Poprocký Iván ajnácskői klubelnök a pozsonyi Új Szó Online-nak.  – Vasárnap nézőcsúcsra számítunk, hiszen a Tisovec látogat hozzánk. A fiúk nevében megígérhetem, hogy a bajnoki cím várományosának egy szusszanásnyi időt sem adunk, és végig tartani fogjuk vele a lépést.
 
„Tizenöt helyzetemből tízet értékesítettem. Persze az egész csapatmunka volt a javából. Nagyon-nagyon régen, még a diákcsapatban sikerült nyolc gólt rúgnom, a felnőtteknél eddig ötig jutottam. Most bekövetkezett az, amit jómagam sem vártam. Minden egyes gólomnak egyformán örültem” – nyilatkozta a lapnak Kovács Róbert, a huszonöt éves ajnácskői gólzsák.
 
A vendégek a meccs végén értelemszerűen szomorúan vonultak az öltözőbe. - A játékosok egész héten nem edzettek, hogy miért, nem tudom. Jómagam munkahelyi kötelességek miatt nem voltam odahaza. Sajnos a mérkőzésen Michal ©paček edző sem jelent meg. Azóta próbálom vele felvenni a kapcsolatot, sikertelenül. Szeretnénk tisztességesen befejezni a bajnoki pontvadászatot, aztán hogy mit hoz a jövő, majd elválik. Fiatal csapatunk van, az átlagéletkor húsz év körüli, bűn lenne őket szélnek ereszteni” – vélekedett Erdődi József nagybalogi klubmenedzser.


Fotó: felvidek.ma
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ