RSS Feed

A sztárcukrász Anna Olson nálunk sütöget

Zoch Tímea - 2017. 05. 14. 8:00:05 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A sztárcukrász Anna Olson nálunk sütöget

Anna Olsont, a Food Network tévécsatorna cukrászát pozitív hozzáállása és praktikus tanácsai miatt szerte a világban imádják a nézők. A magyar közönség hamarosan személyesen is találkozhat vele, ugyanis a Gourmet Fesztivál vendége lesz május 20-án szombaton. A fesztivál színpadán 15:00-tól Viktória királyné kedvenc teasüteményét, az epres Viktória piskótát készíti majd el.

Anna Olson humorával, közvetlenségével eléri, hogy a sütésben kevésbé jártas nézők se riadjanak meg a valódi gourmet desszertek elkészítésétől sem. Lépésről lépésre mutatja be a műveleteket, hogy bárki könnyen utánozhassa, és mindenkit képes meggyőzni, hogy ragadjon habverőt, akár sima palacsintáról, akár légies habcsókoktól legyen szó. Két héttel azután, hogy elindult sorozatának, az „Anna Olson: Sütés”-nek a 3. évada nálunk, idelátogat (férjével, a szintén séf Michaellel együtt), hogy személyesen ossza meg kedvenc receptjeit és tanácsait. Mindezt a Gourmet Fesztivál színpadán, május 20-án szombaton 15 órától. Addig is lehet követni az „Anna Olson: Sütés” 3. évadát a Food Networkön hétköznaponként 17:00-tól, hétvégente 18:00-tól. Az új évadban a klasszikus muffintól a házi kenyéren át a kifinomult szuflékig és mousse-okig, mindenről szó esik. 

FOOD NETWORK
A Food Network a gasztronómia új megközelítést nyújtja, több mint egy “főzős” csatorna: az ételek világáról bemutat mindent, ami érdekes és szórakoztató. Az egyik leggyorsabban terjeszkedő életmód csatorna, melynek kínálatában sztárséfek osztják meg receptjeiket, ismert személyiség utazzák be a világot a helyi ételek megismeréséért, és kezdő vagy épp tapasztalt szakácsok versengenek egymással. A Food  Network  1993-ban indult az USA-ban, ahol mára az egyik piacvezető csatornává vált. Jelenleg 150 millió háztartásban érhető el Észak- és Dél-Amerika, Európa, Közel-Kelet, Afrika országaiban. 2015 január óta magyarul is elérhető.  Fotó: Food Network
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ