RSS Feed

Világkupára készek a tornászok

M. A. - 2017. 05. 12. 9:04:08 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Világkupára készek a tornászok

Kialakult a Szlovéniában megrendezésre kerülő koperi Világkupára utazó női és férfi válogatott keret névsora. Berki Krisztián szerdán, a többi tornász pedig csütörtökön indul a Világkupa helyszínére, amely május 12-én veszi kezdetét.

Sóvágó Lajos szövetségi kapitány tájékoztatása szerint a viadalon az olimpiai, világ és Európa-bajnok Berki mellett a GP- győztes Kállai Zoltán szerspecialistaként csak lólengésben versenyzik, míg  Boncsér Krisztián nyújtón és talajon, Vecsernyés Dávid pedig korláton és nyújtón lép közönség elé.

„Erre a Világkupára való felkészülés tulajdonképpen ugyanaz volt, mint az Eb-re, itt már csak a gyakorlatok szinten tartásán, csiszolásán volt a hangsúly. Egészen mostanáig úgy volt, hogy Babos három szeren, korláton, gyűrűn és talajon is indul, de sajnos belázasodott, így Boncsér Krisztián utazik helyette, két szeren, nyújtón és talajon fog bemutatkozni” – árulta el Sóvágó.

A hölgyeknél az Eb- bronzérmes Dévai Boglárka ugráson, felemáskorláton és talajon, Tömböl Boglárka ugráson, felemáskorláton és gerendán, Al-Salty Dália pedig gerendán és talajon indul a koperi Világkupán – mondta Draskóczy Imre női szövetségi kapitány.

A női és férfi selejtezőket egyaránt május 12-én, pénteken tartják, míg a szerenkénti finálékra május 13-án, szombaton és május 14-én, vasárnap kerül sor.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ