RSS Feed

További újításokat ígér a F1 új vezetése

M. A. - 2017. 05. 10. 17:57:06 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

További újításokat ígér a F1 új vezetése

A Forma-1 ügyvezetője, Chase Carey elégedett az első négy hétvégén elért előrelépésekkel, a Spanyol Nagydíjra pedig további nézőbarát újításokat ígér. A királykategória új többségi tulajdonosa, a Liberty Media már ideje korán kijelentette, hogy komoly hangsúlyt fektet majd a közösségi médiában rejlő lehetőségek kihasználására.

Első intézkedésként már a tesztszezonban lehetővé tették, hogy a csapatok és a pilóták helyszíni videókat osszanak meg követőikkel. Ezt a vezérkar úgy ítélte meg, hogy sikeres volt a közösségi médiára vonatkozó szabályok lazítása.

Még mindig vannak megkötések - a hivatalos tartalmakat nem terjeszthetik, és akkor sem posztolhatnak, amikor az autók a pályán vannak -, a szabályok lazítása pozitív fogadtatásban részesült, és meg is tette hatását.

„A csapatok, a versenyzők és a promóterek is szabadabban ténykedhetnek a közösségi médiában, és ez három-négyszeres növekedést eredményezett az olyan területeken, mint például a videomegosztás” – értékelt az F1 új ügyvezetője.

A Liberty egyébként további újítások bevezetésén dolgozik, és mindent megtesz azért, hogy szurkolóközpontúvá varázsolja a kategóriát. Carey azt nem árulta el, egészen pontosan mire gondol, azt viszont egyértelművé tette, hogy az F1 mindent elkövet azért, hogy jobban megismerje a szurkolók igényeit.

 


Fotó: twitter.com/MercedesAMGF1
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ