RSS Feed

Lágyszívű, de tudatos apa Michelisz Norbert

RLM - 2017. 05. 11. 13:00:48 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Michelisz Norbert magánéletében is mérföldkőhöz érkezett, amikor március végén megszületett a kislánya. Nincs olyan napszak, hogy párja, Johanna ne számíthatna rá, a túraautó-világbajnok amennyire csak tudja, igyekszik tehermentesíteni feleségét. Ahogy Norbi fogalmaz, ez kicsit önös érdek is, hiszen szeretne kiélvezni minden Mirával töltött pillanatot. Sőt, vannak olyan teendők, amelyek kifejezett

Dübörgő lóerők, csikorgó gumik és benzingőzös adrenalin-fröccs ide vagy oda, Michelisz Norbert életébe néhány hete – párja és az autóvezetés mellett – egy harmadik szerelem is érkezett. Mira születésével egy ismeretlen, de egyben nagyon izgalmas, új feladatokkal és kihívásokkal teli fejezet kezdődött.

„Azt nem lehet szavakkal elmondani, hogy milyen érzés amikor Mira rám néz. Olyan eufória hullámon vagyok, hogyha egész nap sírna, akkor is azt mondanám, hogy egy angyal. De szerencsére nagyon jó gyerek, hozza a papírformát, és az etetések között másfél órát általában mindig alszik” – kezdte Michelisz Norbert.  „Amiben csak tudok, segítek Johannának, akár éjjel is szívesen felkelek. Sőt azt gondolom, vannak olyan dolgok, amelyeket jó, ha hozzám is köt Mira, mert az állandóság már ilyen pici korában is nagyon fontos. Így például a fürdetést semmi pénzért nem hagynám ki, ráadásul nincs nálam jobb fürdőmester, a vízhőfokát már vakon is eltalálom. Azt a fajta tudatosságot, amely sportolóként jellemez, próbálom a magánéletemben is tartani, és ez nincs másképp a lányom esetében sem. Ezt a szemléletmódot követtük a feleségemmel akkor is, amikor szóba került, hogy levetetjük a kicsi születésekor a köldökzsinórból kinyerhető őssejteket, így az ehhez szükséges csomagot is már jó pár héttel Mira érkezése előtt átvettük a Czeizel Intézetben. Sportemberként is tudom, hogy mekkora szerepe van az őssejtnek például a regeneratív medicinában egy-egy sérülés esetén – tette hozzá Norbi, aki minden szempontból szeretné biztonságban tudni családját, ezért a baba születése után visszaköltöztek Pécsre. Norbert és Johanna szülei is ott élnek, így amikor a pilóta a versenyek miatt épp nem tud szerettei közelében lenni, párjának akkor is van segítsége.

 


Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ