RSS Feed

Clinton thrillert ír

index - 2017. 05. 12. 8:00:40 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Clinton thrillert ír

A több bestsellert is szerző James Pattersonnal ír regényt Bill Clinton volt amerikai elnök, írja a Telegraph. A The President Is Missing című regény 2018 júniusában jelenik meg, és az ígéretek szerint egy különleges egyvelege lesz a legmagasabb hatalom háttérnek bemutatásának, intrikának és feszültségnek.

 Ugyan a történetet még nem tudni, de úgy hírlik, hogy a Clinton és Patterson azzal az ötlettel játszik majd, hogy mi történik, ha elrabolják az amerikai elnököt.
A könyvet forgalmazó Penguin Random House szerint a könyvben olyan részletek szerepelnek majd, amivel csak egy korábbi amerikai elnök lehet tisztában. Clinton ebből a szempontból elég jó forrás, ráadásul Pattersonnal tíz éve nagyon jó barátok, gyakran golfoznak együtt.
Azt egyelőre nem tudni, hogy a páros mennyi pénzt kapott a regényért, de a Telegraph szerint hét számjegyű összegről lehet szó dollárban. Ez azért sem annyira bátor jóslat, mert 2004-ben Clinton rekord összeget, 16 millió dollárt kapott a memoárjának megjelentetéséért.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ