RSS Feed

Vári Éva elbúcsúzott

index - 2017. 05. 08. 9:03:55 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Vári Éva elbúcsúzott

Vári Éva Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja szombat este elbúcsúzott a színpadtól. A színész korábban bejelentette, hogy szüksége van pihenésre, így visszavonul a színjátszástól. Vári Éva azt mondta, hogy tizennyolc éves kora óta folyamatosan dolgozik, és most úgy érzi, ideje lenne pihenni és "összeraknia magát".

Még nem döntötte el, hogy ez a szünet milyen hosszú lesz, de még addig akarja beiktatni, amíg jó állapotban tud színpadon lenni - írta a Szinház.hu, amely remek fotógalériát is közöl az szombati előadás utáni búcsúról, amelyen Vári Éva pályatársai - Eszenyi Enikőtől Molnár Piroskán és Benedek Miklóson át Nagy Ervinig - búcsúznak tőle. A tudósítás szerint a pályatársak videóüzenetekben is szóltak Vári Évához: ki szomorú, ki értetlenkedő, ki kedvesen humoros hangnemben. 
A színésznő a jelenleg műsoron lévő eladásaiban még az évad végéig látható lesz. Így A testőrben a Pesti Színházban, a Rose című monodrámája, és az Orlai Produkciós Iroda Nagy négyes című produkciójában. De a búcsúját most tartották, a következő évadban már nem szerepel színpadon.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ