RSS Feed

Orbán felügyeli a stadiont is

168 óra - 2017. 04. 21. 12:06:52 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Orbán felügyeli a stadiont is

Orbán Viktor miniszterelnök lesz annak a bizottságnak a feje, amely figyelemmel kíséri a Puskás Ferenc Stadion beruházásának alakulását. Maga Orbán Viktor felügyeli személyesen a Puskás-stadion beruházásának alakulását - szúrta ki a Magyar Közlönyben a 444.

A cikk szerint egy Puskás Ferenc Stadion Időarányos Kivitelezését Nyomon Követő Bizottságot hoznak létre, a testületnek az lesz a feladata, hogy "kövesse a Puskás Ferenc Stadion beruházás előrehaladását, javaslatot tegyen a kormánynak arra, milyen halaszthatatlan intézkedésekre lesz szükség ahhoz, hogy 2019. október 31-ig befejezzék a beruházást."
A bizottság elnöke Orbán Viktor lesz.
A testületben helyet kapott Seszták Miklós fejlesztési miniszter, Fürjes Balázs kiemelt budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos, valamint Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke.
A bizottság elnöke és munkatársai munkájukat díjazás és költségtérítés nélkül látják el, havonta legalább egyszer tartanak ülést.
Az új, 67 ezer férőhelyes stadion nettó 142,85 milliárd forintért épülhet meg, a 444 cikke szerint az építkezésre kiválasztott konzorciumban több, kormányhoz közelinek mondható céget is találni.

Fotó: MTI Fotó: CERN/Maximilien Brice
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ