RSS Feed

Orbán válaszolt Kovács Tamásnak

hvg, index - 2017. 04. 20. 17:11:09 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Nem tudni arról, hogy a miniszterelnök bárkinek válaszolt volna azok közül, akik nyíltan, névvel vállaltan fogalmaztak meg kritikát kormányával szemben a mostani tiltakozáshullámban. Az egyetlen kivétel Kovács Tamás olimpiai bronzérmes kardvívó.

Kovács Tamás mesteredző, olimpiai bronzérmes, világbajnok kardvívó a Facebookon köszönte meg Orbán Viktornak, hogy válaszolt húsvétkor közzétett korábbi nyílt levelére. Az sajnos nem derül ki, mit írt neki Orbán Viktor, a válasz tartalmát firtató kommentekre az olimpikon úgy válaszolt, hogy magánlevelet kapott, ezért nem áll módjában felfedni annak tartalmát. Azt azonban elárulta, hogy a levelet a miniszterelnök munkatársa adta át neki.

Kovács viszont nyíltan válaszolt, és azt írta, köszöni a választ, "külön köszönöm, hogy értékelte őszinte aggodalmamat a nemzet jövőjének alakulása tekintetében. Továbbra is nemzeti érzelmű, keresztény polgár maradok, akinek a továbbiakban is őszinte, egyenes véleménye lesz ebben a politikailag megosztott országban!" - ígérte az olimpikon.

Később Kovács az egyik hozzászólásban elárulta, miről is szólt Orbán válaszlevele: az olimpikon szerint "korrekt válasz" arról szólt, hogy gondolja át és küldje vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet. "A levél engem lepett meg a legjobban...természetesen nem küldöm vissza a levélben felsorolt indokok miatt...! Az sokkal érdekesebb számomra, amikor 2012-ben szintén itt a FB-on írtam egy nyílt levelet Orbán Viktornak - amikor egy csampazsolt nevű politikus kirúgott a londoni olimpia előtt egy hónappal - akkor választ sem kaptam. Büszke vagyok arra, hogy a levelem tartalma ezek szerint talált-süllyedt!!!!" - írta

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ