RSS Feed

LMP: félmilliárd forint folyt el a bíróságokon

mti - 2017. 04. 20. 18:53:14 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Csekély haszonnal járó felelőtlen pénzszórásnak értékelte az LMP társelnöke azt, ahogyan az ország húsz törvényszéke szerinte "elfolyatott" mintegy félmilliárd forintot szervezetfejlesztésre. Hadházy Ákos csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, az intézmények egyenként 27 millió forintot költöttek el gyakran feleslegesen vagy párhuzamosan ugyanarra.

     A Debreceni Ítélőtábla például feltérképeztette egy elektronikus tudományos folyóirat működtetésének feltételrendszerét, amelyet aztán pénzhiány és a kollégák leterheltségnek indokával nem indított el. Több bíróság, például a veszprémi vagy a zalaegerszegi is "külön-külön" készíttetett keresetlevél-mintákat, amelyek azonban szóról szóra megegyeznek - folytatta. 
    Hadházy Ákos bírálta a munkaidő-szervezéssel kapcsolatos kormánypárti törvényjavaslatot, mondván, az a munkavégzés kiszámíthatatlanná válásával még kiszolgáltatottabbá teszi a dolgozókat, elsősorban az autóiparban. Pártja módosításokat kezdeményez - jelezte. 
    Arra a kérdésre, egyetért-e Gyurcsány Ferenc DK-elnök azon felvetésével, miszerint az ellenéki pártoknak bojkottálniuk kellene a következő választást, az LMP politikusa úgy felelt: még nem jött el az az idő, amikor a folyamatok már visszafordíthatatlanok, amikor parlamentáris eszközökkel ne lehetne megállítani a kormányzatot.

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ