RSS Feed

Cselgáncs EB Varsóban - Karakas nélkül

Koczka Máté - 2017. 04. 21. 13:00:21 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Cselgáncs EB Varsóban - Karakas nélkül

Csütörtökön rajtol a 66. Európa-bajnokság, amelyet idén Varsóban rendeznek. A kontinensbajnokságra 42 ország 383 versenyzője adta le előzetesen a nevezését, a magyar színeket tizennyolc judós képviseli az egyéni küzdelmekben, vagyis most is kihasználjuk a lehetőségek adta teljes létszámot. A magyar csapat két nagyágyúja nélkül, de erős sorral utazott a lengyel fővárosba.

A magyar csapat két nagyágyúja nélkül, de erős sorral utazott Varsóba. Tóth Krisztián ezúttal azért nem léphet tatamira az Eb-n, mert válloperációja után még lábadozik, ahogyan kettős lábműtét után a világbajnoki bronzérmes Karakas Hedvig sem tarthat a többiekkel. 

"Nagyon nehéz, hogy csak itthonról tudom követni az Eb-t, de már elfogadtam a helyzetet és azon vagyok hogy minél gyorsabban visszaállhassak a versenyzésbe. Ez az első alkalom, hogy ekkora versenyen nem lehetek ott, de lélekben a csapattal leszek. Biztos vagyok benne, hogy a délelőtti selejtezőket és mérkőzéseket az okostelefonomról követem, különös figyelemmel a magyar indulókra és a súlycsoportomra. A döntőket pedig az M4 stúdiójából nézem majd" - mondta Karakas Hedvig, aki minden magyar sikeréért drukkol, és nagyon szeretné, ha a Honvédos sportolók, Fogasy Gergő, Vér Gábor és Keliger Bernadett jó helyen végeznének.

A műtétje után lábadozó Karakas egyébként az Európa-bajnokság ideje alatt sem pihen, hanem edzésekkel készül az augusztusi budapesti világbajnokságra.


Fotó: olimpiaijatekok.eu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ