RSS Feed

Taunus tegnap - Mondeo ma

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2017. 04. 21. 8:44:56 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Taunus tegnap - Mondeo ma

Az Európai Unióban 2017-ben is keresettek a 10 millió forint alatti négykerekűek. Ebben a mezőnyben startol idén a leporolt Mondeo és az - USA-ban már sikeres - EcoSport SUV. A Fiesta és a Focus rajongók is hamarosan beülhetnek álmaik "megfizethető " típusaiba.

Az egyre takarékosabb családi modellek versenyében persze így tavasszal a Volkswagen, az Opel, a Renault, a Fiat és az ázsiai riválisok is ott nyüzsögnek. Donald Trump birodalmában hagyományosan divatosak az erős izomzatú Ford modellek, ám az öreg kontinensen nem állnak sorba e típusért az autózás szerelmesei. Május küszöbén lássuk milyen új négykerekűek várhatók a közeljövőben Ford emblémával? Kinek a régi Escort és Taunus, kinek a vagány Mustang egy-egy legendás modellje „ugrik” be, ha a márkáról hall. Az agg  Mondeo már nem dobogtatja meg annyira az emberek szívét, mint a 60-as, 70-es kedvencei: például a nyúlánk, elegáns, fürge Ford Capri. De elég a nosztalgiából, vegyük górcső alá, hogy milyen újdonságok kényeztetik majd e típus hű vásárlóit a jövőben?!

2017-ben debütál a sportos, kétüléses Ford GT. A több százezer eurós, karbon-aluminium karosszériás, farmotoros verdánál népautósabb vonásokat mutat a V8-as, Mustang Black Shadow Edition. A gyors kupé mokány, négyajtós rokona a ráncfelvarráson átesett Ford Kuga. S szintén a 10 millió forint alatti mezőnyben startol a leporolt Mondeo és az USA-ban már sikeres EcoSport SUV. A Fiesta és a Focus rajongók is hamarosan beülhetnek álmaik – megfizethető – típusaiba. Az egyre takarékosabb családi modellek versenyében persze a Volkswagen, a Dacia, a Renault, a Fiat és az ázsiai riválisok is ott nyüzsögnek.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ