RSS Feed

Fiat Spider: hajlobogtató suhanás

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2017. 04. 20. 17:34:54 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

 Fiat Spider: hajlobogtató suhanás

Süss fel nap! Túl a húsvéti nyúl- és tojásvadászaton, már körvonalazódik, hogy 2017 egyik kedvenc kabriója lehet a &- fél évszázad után felélesztett - Fiat 124-es skalpolt változata. Az új Spider mokány, sportos, olasz autó. Ráadásul 10 millió forintból megúszható!

Ki ne ismerné a nagyon szerethető, népszerű Mazda MX5-öst!? Nos e bevált típus itáliai rokona a (nevében a 60-as éveket idéző) Fiat 124 Spider. Jó üzleti fogás a 30 ezer €uró alatti kabriók mezőnyében felbukkanó kétajtós kocsi nosztalgikus márkajelzése. Az 1,4 literes, 140 lovas „olaszosított” japán verda formavilága telitalálat. Szenvedély, temperamentum – szellős szabadság négykeréken. Nemtől és korosztálytól függetlenül imádnivaló a friss Spider.

Mennyivel unalmasabb az tavaly kimúlt VW Golf Cabrio. A még ez előző, hatodik generációs Volkswagen alvázára csavarozott karosszéria nem hódította meg a vevőket. S a fiatalosabb Beetle fedetlen verziója is főleg az USA-ban hódít, míg Európában ritka, mint a női diktátor, avagy a fehér (h)olló. De ne tréfáljuk el a dolgot! Amit az Audinál, a BMW-nél és a Mercedesnél tudnak a skalpolt kocsik titkáról az a wolfsburgi dizájncenterben ismeretlen recept. Egyelőre! Ferdinand Porsche professzor forog a sírjában!

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ