RSS Feed

Jön a jubileumi Busexpo

Positive Com - 2017. 04. 19. 17:00:03 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Jön a jubileumi Busexpo

Ötödik jubileumát ünnepli az ország legnagyobb buszos szakkiállítása, amely a virágzásnak induló hazai buszgyártásnak is fontos szerepet szán április 26-án, a zsámbéki drivingcamp Hungary-n. Az expó számos attrakcióval, debütáló modellekkel várja a buszgyártás és forgalmazás szakembereit, a szolgáltatókat és az érdeklődő buszrajongókat

Ötödik jubileumát ünnepli az ország legnagyobb buszos szakkiállítása, amely a virágzásnak induló hazai buszgyártásnak is fontos szerepet szán április 26-án, a zsámbéki drivingcamp Hungary-n. Az expó számos attrakcióval, debütáló modellekkel várja a buszgyártás és forgalmazás szA kiállítás főszervezője, a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete (NiT Hungary) valódi szakmai napot ígér, és az exkluzív környezetben rekordlátogatottságra számít.

Ötödik éve szervezik meg Magyarország legnagyobb buszos szakkiállítását, a BUSEXPO-t. A NiT Hungary által rendezett eseményen az autóbuszos személyszállítás és a kapcsolódó szolgáltatások meghatározó hazai és külföldi képviselői mutatják be újításaikat. Az idei kiállításon külön figyelmet érdemelnek az alternatív üzemanyagforrások és a gazdaságos üzemeltetést érintő fejlesztések, de a téma aktualitása miatt érdeklődésre számíthatnak a közlekedés biztonságát növelő intelligens menetbiztonsági eszközök, és a gépkocsivezetők és utasok komfortját növelő újítások is.

 A visszatérő kiállítók sorában ott lesznek az Iveco, az MAN, a Mercedes, a VDL Bova, a Setra és a Volvo legújabb városi és távolsági típusai, de idén rekordmennyiségű járművel vonul fel a török vonal, a Karsan és a Temsa típusok forgalmazója is. A hazai buszgyártás a két új gyártó, az ITK és a BYD kivételével teljes mértékben képviselteti magát; a favorit idén is Kravtex Credo elővárosi, városi és távolsági termékcsaládja, és az immár az Ikarus által jegyzett Modulo típuscsalád, amely ez alkalommal elektromos és CNG meghajtással is felvonul.

 

A beszállítók és szolgáltatók idén is rendkívüli perspektívát látnak az autóbuszos szakmai napban, hiszen a részükre fenntartott kiállítási terület pillanatok alatt betelt; kiállít majd mindenki, akinek a legkisebb köze is van a buszgyártáshoz vagy az üzemeltetői igényekhez.

 

A Busexpo egyediségét idén is elsősorban a helyszín adja, a korszerű vezetéstechnikai pályán ugyanis a kiállított járművek egy része menet közben is kipróbálható lesz. Az expóval egy időben zajlik majd a XXIII. Országos Személyszállítási Szakmai Konferencia, amely azt a célt tűzte maga elé, hogy teljes körképet nyújtson a buszgyártás és a személyszállítás helyzetéről és perspektíváiról. A főszervező NiT Hungary nagy hangsúlyt fektet a magyar buszgyártás jövőjére is: idén először külön szekcióban foglalkoznak majd a kormányzati támogatásban rejlő tervezési és gyártási lehetőségekkel. 


Fotó: volvobuses.com
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ