RSS Feed

Aszketikus tolmácsot játszik Menzel

ujszo.com - 2017. 04. 19. 13:00:33 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Aszketikus tolmácsot játszik Menzel

A napokban elkezdődött Martin ©ulík A tolmács (Tlmočník) című új filmjének a forgatása, melynek címszerepét Jiří Menzel világhírű cseh rendező játssza.

A komikus és drámai szituációkat váltakoztató alkotás egy furcsa páros kalandjait meséli el: egy régi, második világháborús történet felelevenítése kapcsán találkozik Ali, az aszketikus tolmács és Georg, az alkoholista osztrák bonviván, hogy együtt induljanak a mindkettőjük családjának sorsát meghatározó múlt nyomába. Miközben Szlovákiát keresztül-kasul bejárva az egykori események tanúit keresik, a két idősödő, nagyon különböző vérmérsékletű férfi fokozatosan egymáshoz is megtalálja az utat.

Ali szerepében Jiří Menzel világhírű cseh rendező áll kamera elé, Georgot pedig az a Peter Simonischek alakítja, akit egyebek mellett a tavalyi év egyik hangos európai filmsikere, a Toni Erdmann című német groteszk komédia főszereplőjeként ismert meg a szélesebb közönség.

A stáb a következő hetekben nemcsak a fővárosban forgat, hanem Besztercebányán, Zsolnán, Rózsahegyen, Németlipcsén is megfordul.
Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ