RSS Feed

A Heti Hetesen vesztek össze

bors - 2017. 04. 17. 13:45:00 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A Heti Hetesen vesztek össze

Ismét hatalmas balhé alakult ki Havas Henrik bejegyzése miatt. Most éppen a Heti Hetest gyászoló, egykori kollégáit sértette meg, de a válasszal nem maradt adósa Hernádi Judit, és a műsor egy másik oszlopos tagja sem.

Úgy tűnik, Havas Henriket sem szerényebbé, sem higgadtabbá nem tette a kor, lépten-nyomon mindenkibe beleköt, aki szembe jön vele. Most az RTL Klub csendben kimúlt, hajdan ikonikus műsorán volt a sor.
– Végleg megszűnt a Heti Hetes. Sajnálom. Arra azért felhívnám a figyelmet, hogy a megszűnt Heti Hetes csak a nevében volt Heti Hetes. A valódi Heti Hetes úgy nézett ki, hogy a jobb oldali szélső széken ült Farkasházy, mellette Havas, aztán sorban a többiek, Verebes, Jáksó, Hernádi Juci, Gálvölgyi meg szegény Bajor Imi. Van egy régi közhelyszerű mondás, miszerint nyerő csapaton ne változtass! Ónodi Gyuri, a producer azzal dicsekedett, hogy több mint százan fordultak meg a műsorban. Hát pont ez volt a baj! Nem vagyok benne biztos, de azt gyanítom, Gyuri élvezte, ha meghívhatott ismert művészeket, akik nyilván értékelték, hogy részt vesznek egy sikeres műsorban, aztán a végén a kezükbe számolnak le 250 ezer forintot (amiből aztán 80 ezer lett) – írta Havas Henrik az üzenőfalára.  
Természetesen kíváncsiak voltunk, hogy a polihisztor szavaival egyetértenek-e kollégái. A jelek szerint a legkevésbé sem.
– Havas Henriknek nincs igaza. Azt gondolom, hogy mindennek haladnia kell a korral, semmi nem maradhat egy helyben. A régi gárda valóban nagyon jó volt, fontos pillanatban, jó összeállítású, jól reagáló csapat volt, de mindannyian változunk, és ezzel tisztában kell lenni. És én bízom is a változásban – fejtette ki véleményét Hernádi Judit. Hernádi Judit úgy véli, szükségszerű az állandó változás, a műsor is csak jól járt vele 
A Heti Hetes kezdőcsapatából egy másik tag, már nem fogalmazott ilyen sejtelmesen, de mivel nem akart konfliktusba keveredni Havassal, névtelenül nyilatkozott lapunknak.
– Csak sorolom a tényeket: akkoriban Verebes István több gázsiért átszerződött a TV2-höz, Havas Henrik átszerződött a TV2-höz, Bajor Imre meghalt, Hajós András átszerződött a TV2-höz, Hernádi Judit pedig abbahagyta az egészet. Akkor mit kellett volna csinálnia Ónodi Györgynek az alapcsapattal? Ez öt ember. Milyen része van ebben Ónodi Györgynek, aki azt a gázsit tudta fizetni nekik, amit az RTL Klub a műsorra szánt? Ő egyáltalán nem hibás semmiben – közölte röviden a Heti Hetes egy másik oszlopos tagja.
Fotó: Máté Krisztián
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ