RSS Feed

Tóth Gabinál semmi sem tart örökké

24.hu, blikk - 2017. 04. 16. 9:16:57 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Tóth Gabinál semmi sem tart örökké

Az énekesnő tavaly júniusban eljegyzési gyűrűről mesélt, majd augusztusban arról, hogy nem mostanában szül majd gyereket barátjának. A 24.hu azonban úgy tudja, Gabi a Passió próbái alatt szakított Molnár Tibivel. Azóta megerősítették a hírt, barátok lesznek Tibivel és továbbra is fognak együtt dolgozni,.


A portál kereste az énekesnőt is, aki a költészet napján Ady Elbocsátó szép üzenet című versét posztolta Facebookon, hogy nyilatkozzon, azonban még nem válaszolt.

Pénteke Gabi Tapolcáról élő videóval jelentkezett, ahol gyönyörű volt, mint mindig, de mosolya ellenére látszott rajta, hogy nem túl vidám.

"Jól vagyok.. Egyre jobban és jobban…

Elvagyok jegyezve?  Nem, az eljegyzési gyűrű, nem ezen az ujjon van, drága…

Minden csodálatos - válaszolta a monitorján felugró kérdésekre, de többször is látszott, hogy könnybe lábad a szeme.

„Az az igazság, hogy hétfő óta pihenőn vagyok, mert lesérült a lábam, és egyre jobban leszek… gondolkodtam, mennyi mindet csináltam az elmúlt négy évben.

… megérdemlem a pihenést.  Az ember nagyon sok mindenre képes, a határaimat én is feszegetem… jó benne lenni abban, ami jó energiákat ad, amivel eljuttathatok üzeneteket, amire büszke lehetek, remélem, ti is büszkék lesztek rám.

Kell ez a töltődés. Zenei projectjeim lesznek, tévés szereplések nem. A zenémmel és egyéb gondolatokkal szeretnélek megajándékoz titeket..."

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ