RSS Feed

Bohócdoktorokkal moziztak a gyerekek

M. A. - 2017. 04. 15. 15:03:12 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Bohócdoktorokkal moziztak a gyerekek

Húsvéti jótékonysági mozizásra hívtak meg ötszáz, többnyire nagycsaládos és hátrányos helyzetben lévő, illetve jó tanuló kisgyermeket a Karitáció Alapítvány bohócdoktorai. Az Állati nagy szökés című rajzfilmre kígyózó sorokban érkeztek a gyerekek.

Húsvétkor is jár a mosoly és a kedvesség. Tudják ezt nagyon jól a bohócdoktorok is, akik az év minden napján azért dolgoznak, hogy a gyerekeknek mosolyt csaljanak az arcukra. A 2008 óta sikeresen működtetett bohócdoktor mozgalom a kórházi - gyógyítást segítő együttműködések mellett kulturális és szociális missziókat is folytat.

 A húsvéti moziz ötletnek nagy sikere volt. A jegyeket bohócdoktorok szedték. Minden résztvevő befelé menet csokitojást is kapott. Sőt a mozizás előtt mindenki, egy picit bohócdoktorrá változhatott, a gyerekek nagy buzgalommal vették fel a bohócdoktor orrokat.

A bohócdoktorok által támogatott filmvetítés előtt játékos locsolóvers mondóka verseny és ajándékok várták a gyerekeket. A mozifilm vetítés elsődleges célja az örömszerzés és az ünnepek előtti időszakra hangolás volt. A www.karitacio.hu mozizásra mosolygós és vidám gyerekek érkeztek, az igazán örömteli rendezvény sikerét 20 bohócdoktor önkéntes szorgoskodásának köszönhették a résztvevők.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ