RSS Feed

Eb-lázban a tornászok

M. A. - 2017. 04. 15. 8:22:57 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Eb-lázban a tornászok

Berki Krisztián már a közösségi oldalain is visszaszámol az Európa-bajnokságra, ami nem is csoda, mert 4 nap múlva kezdetét veszi a viadal Kolozsváron. Az Eb-re utazó válogatott tornászok a felkészülés során remekül teljesítettek, így mindenki reményekkel telve várja a megmérettetést.

Sóvágó Lajos szövetségi kapitány tájékoztatása szerint a férfi válogatott nagyon jól szerepelt az ellenőrző versenyen, kisebb hibákat leszámítva, melyek koncentrációhiányból és figyelmetlenségekből fakadtak, készen áll a megmérettetésre.

Az olimpiai, világ és Európa-bajnok Berki Krisztián és a tartalékként utazó Schweigert Dávid kivételével mindenki részt vett a szólításon. A kapitány kiemelte a GP-győztes Kállai Zoltán lólengés-gyakorlatát, illetve Kardos Botond szereplését, akinek az egyéni összetett eredménye ígéretes lehet az Európa-bajnokságon.

A kontinensviadalon a magyar tornászok a 2. és a 3. csoportban lépnek a szerekhez, a 2. csoport gyűrűn, míg a 3. korláton kezd. Berki Krisztián, Kállai Zoltán, Vecsernyés Dávid és Boncsér Krisztián a második csoportban versenyzik, míg Kardos Botond és Babos Ádám a harmadikban. A férfi tornászok csütörtökön egy, míg pénteken két edzésen vesznek részt a szombat reggeli indulásig.

Mindeközben a nők is szólításon vettek részt a tatai edzőtáborban, ahol a férfiakhoz hasonlóan, a hölgyek is szépen kivitelezett gyakorlatokat mutattak be, árulta el Draskóczy Imre női szövetségi kapitány. Versenykörülményeket teremtve imitálták az Európa- bajnokság 4. csoportjának a sorsolását, amely csoportban Kovács Zsófia és Dévai Boglárka lesz érdekelt, így felemáskorláton kezdték a versenyt és ugráson fejezték be.

 


Fotó: facebook.com
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ