RSS Feed

Kubatov nem rúgta ki Dollt

mix, mti - 2017. 04. 13. 17:09:26 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Kubatov nem rúgta ki Dollt

Az FTC paksi veresége után többen az jósoltak, itt a Doll-saga vége. Nem nekik lett igazuk. Kubatov a sajtóértekezlet elején tudatta az újságírókkal, hogy nincs Doll-ügy. A Ferencváros elnöke hozzátette, a zöld-fehér csapat várakozáson alul teljesít, de rögvest hozzátette, hogy nem a vezetőedzőt teszi felelőssé a jelenlegi helyzetért.

– Elképzelhető, hogy nem leszünk bajnokok - fogalmazott Doll. – A klub felől is van egy nyomás, hogy valamit tenni kellene. A legegyszerűbb persze az lenne, ha kiraknánk az edzőt. Viszont ott vagyunk a Magyar-kupa-döntő küszöbén. A Ferencváros történetének negyedik legsikeresebb edzője Doll. A közös munka eredményeként remek bevételünk volt játékoseladásokból, 2,5 milliárd forintot csináltunk, és ennek a munkának Thomas is a részese volt.
A klub türelmes az edzővel, s ez nem baj, a nagyobb baj, hogy Dollnak egyelőre fogalma sincs mit kezdjen az általa szerződtetett játékosokkal.
 A játékosok közül Gera Zoltán jövője került szóba, a veterán középpályásnak az idény végén lejár a szerződése, de már jelezte, hogy szívesen vállalna még egy évet. Kubatov Gábor szerint erre a klub is nyitott, sőt később hosszabb távon, más beosztásban is számolna a közönségkedvenccel.
    Kubatov Gábor beszélt azokról a szurkolókról is, akik a stadionon kívül buzdítják csak az együttest. Elismerte, hogy találkozott a drukkerekkel, a felek azonban egy "korrekt beszélgetés" után megegyeztek abban, hogy nem adnak ki információkat. Hozzátette, természetesen törekednek a megállapodásra, de kell még rajta dolgozni.
    Az FTC elnöke megemlítette az egyesület népligeti sportfejlesztését is (Fradiváros). Elmondta, hogy a pénz rendelkezésükre áll, jelenleg az előkészítés folyik, és bízik benne, hogy ősszel megkezdődik a munka.


Fotó: Varga Gábor
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ