RSS Feed

Új kollekció a tenger és a virágok bűvöletében

M. A. - 2017. 04. 13. 17:56:37 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Új kollekció a tenger és a virágok bűvöletében

A tavasz nem csak a jó időt, hanem az új ruhákat is meghozta. Április elején az Extra Budapestben mutatták be Alexandra Vajda 2017 tavaszi/nyári kollekcióját. A fiatal stylist-divattervező felfedte azt a titkot, ami kicsit ellentmond a védjegyének számító fekete-fehér színkombinációnak, és ezúttal színekkel, virágokkal kombinálta a kollekcióját.

Alexandra már a második tavaszi-nyári kollekcióját mutatta be, amit idén a tenger és a virágok ihlettek. „Imádom a tenger morajlását, megnyugtat és elgondolkoztat. Lehet, hogy ez a kapcsolat, amit érzek a víz és saját magam között, a horoszkópomnak köszönhető, mert Halak vagyok – meséli a fiatal tervező, aki virágok imádatára is kitért.

 „A virágok is hamar az életem részévé váltak. Márkisgyermekként is sokat szaladgáltam a dédi mamám kertjébe, hogy legalább egy csokrot tudjak szedni a vázába. A virág számomra egy olyan élőlény, akihez beszélni kell és meghálálja. Ezt édesanyámtól tanultam, ő is rajong a virágokért” – tette hozzá Alexandra.

Az Alexandra Vajdaidei tavaszi-nyári kollekcióját a fodrok mellett a letisztult vonalak és színek jellemzik. A vízkék és felhőkék a tisztaságot és a nyugodtságot helyezik előtérbe, a virágok pedig a lendületet és a vidámságot sugallják.

Anyagokat tekintve idén is vászonnal, pamuttal és selyemmel dolgozott. Fő inspirációja Coco Chanel munkássága. Saját keze munkája által akarja megvalósítani a terveit: ha kell, gyöngyöt varr, mert úgy érzi, ettől lesz különlegesebb egy ruhadarab.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ